JON MEYERJON BAND IN "A BLUES-OUT!"

Een Blues-Out brengt een concert van eigen composities, een mix van verschillende muziekstijlen met altijd een verbinding naar de blues. In een Blues-Out wordt muziek met passie gespeeld, waarbij de muzikanten ieder vanuit hun eigen achtergrond hun creativiteit inbrengen.
Met aanstekelijke ritmes wordt een muzikaal verhaal verteld, dat uitnodigt om te bewegen.

BOEKEN

Boek een Blues-Out tegen een v o o r d e l i g KENNISMAKINGSTARIEF.

Persbericht

Info

Foto 3:5

Foto 5:7

JON MEYERJON

LARS MÜLLER

Lars Müller speelt in de bluesy trio's Blue Brew en Buddy X en in BluesWorld Collective. Lars heeft gestudeerd aan het Conservatorium in Enschede en is docent elektrische en akoestische gitaar aan de Kunstenschool Stadskanaal. Hij speelt door heel Nederland en een groot deel van zijn repertoire is eigen werk. Lars wordt geroemd om zijn grooves en virtuoos spel.

Live-foto's en video PieDa

RENÉ VAN ASTENRODE

René van Astenrode is docent slagwerk op de muziekschool in Haren en de Kunstenschool Stadskanaal. Hij volgde zijn studie slagwerk van 1979 tot 1985 aan het Conservatorium te Groningen. Naast deze studie volgde hij een studie drums en vibrafoon in Den Haag en Amsterdam. Drums, percussie en vibrafoon speelt hij o.a. in zijn kwartet “Good Vibes”, waar eigen stukken en arrangementen worden gespeeld. Met diverse jazzformaties heeft hij in Frankrijk en Duitsland getoerd.

JOS BRUINING

Jos Bruining heeft zich de afgelopen 35 jaar ontwikkeld tot een veelzijdig bassist en doceert zijn ruime ervaring op de Kunstenschool Stadskanaal. Jos heeft in diverse orkesten en ensembles gespeeld, variërend van classic jazz tot blues en van klassiek tot experimenteel. Hij speelde onder meer in het Westerwolds Jazz Kollektief (contrabas), het Politie Orkest Noord Nederland (contrabas en basgitaar) en gospelkoor 'Dabar' (basgitaar).

Live @ tKeerpunt Spijkerboor

Live @ tKeerpunt Spijkerboor

Live @ Sally O’Briens Zwolle

  

Foto Ivan Snijder