Blues-Out

JON MEYERJON BAND

Een Blues-Out brengt een concert van eigen composities, een mix van verschillende muziekstijlen met altijd een verbinding naar de blues. In een Blues-Out wordt muziek met passie gespeeld, waarbij de muzikanten ieder vanuit hun eigen achtergrond hun creativiteit inbrengen.
Met aanstekelijke ritmes wordt een muzikaal verhaal verteld, dat uitnodigt om te bewegen.

 

 

 

BOEKEN

Boek een Blues-Out tegen een v o o r d e l i g KENNISMAKINGSTARIEF.

JON MEYERJON

Jon Meyerjon (zang en gitaar) komt 1991 in contact met Drentse Blues en is daarna bijna 30 jaar zanger-gitarist van de Asser Greyhound Blues Band. Met deze band treedt hij op in het bluescircuit en op festivals door heel Nederland en landen in Europa. Hij doet veel ervaring op bij het begeleiden van veel, vaak Amerikaanse, bluesmuzikanten. Zoals: Henry Gray, Aron Burton, Louisiana Red, James Harman, Chicago Bob Nelson, Gene Taylor, Tino Gonzales, Curtis Knight en Eb Davis.
Sinds 2018 volgt Jon een eigen blues-route “de Blues-Out”, waarmee hij meer aandacht en ruimte heeft om zijn eigen interpretaties en composities ten gehore te brengen.
Van Meyerjon zijn drie albums verschenen: The Doggoners Blues Out (2017), Blues Rhythm ‘n Love (2007) en Doggone It! (2001).

Begeleide muzikanten (1991 - 2019).

Optredens (1991 - 2019).

RENÉ VAN ASTENRODE

René van Astenrode is docent slagwerk op de muziekschool in Haren en de Kunstenschool Stadskanaal. Hij volgde zijn studie slagwerk van 1979 tot 1985 aan het Conservatorium te Groningen. Naast deze studie volgde hij een studie drums en vibrafoon in Den Haag en Amsterdam. Drums, percussie en vibrafoon speelt hij o.a. in zijn kwartet “Good Vibes”, waar eigen stukken en arrangementen worden gespeeld. Met diverse jazzformaties heeft hij in Frankrijk en Duitsland getoerd.

JOS BRUINING

.

Jos Bruining heeft zich de afgelopen 35 jaar ontwikkeld tot een veelzijdig bassist en doceert zijn ruime ervaring op de Kunstenschool Stadskanaal. Jos heeft in diverse orkesten en ensembles gespeeld, variërend van classic jazz tot blues en van klassiek tot experimenteel. Hij speelde onder meer in het Westerwolds Jazz Kollektief (contrabas), het Politie Orkest Noord Nederland (contrabas en basgitaar) en gospelkoor 'Dabar' (basgitaar).

Vijverfestival 2022 Vries

Live @ tKeerpunt Spijkerboor feat. Lars Müller

Live @ tKeerpunt Spijkerboor feat. Lars Müller

Live @ Sally O’Briens Zwolle feat. Lars Müller

JMj Band feat. Lars Müller (facebook-video PieDa)

Jon Meyerjon met Lars Müller

Foto Ivan Snijder